B:7 W:27,5 T:7 Kcal:199
SKŁADNIKI:
- 2 średnie żółte cukinie
- Jedna średnia marchewka
- Kostka bulionowa warzywna
- 40g chleba tostowego
- 10g śmietany 12%
- 10g orzechów nerkowca
- Koperek
- Przyprawa ostra papryka
WYKONANIE:
Do garnka wlej wodę dodaj kostkę bulionową i pokrojoną marchewkę i gotuj do momentu aż będzie miękka. Do tak przygotowanego wywaru dodaj pokrojoną w dużą kostkę cukinię i gotuj przez ok. 20 minut pod przykryciem. Kiedy wszystkie warzywa będą miękkie zblenduj całość i przypraw do smaku. Do tak przygotowanego kremu dodaj śmietanę posyp koperkiem i orzechami nerkowca. Zupę podawaj z tostami. Smacznego ?
Prowadzenie dietetyczne online i wynajem sprzętu sportowego
Szukasz pomocy w prowadzeniu dietetycznym online? Zacznij współpracę dietetyczną z naszym trenerem personalnym Jakubem Zwalińskim, posiadamy także plany pod Thermomix i Cookidoo, pomagamy setkom podopiecznym z chorobami takimi jak nadciśnienie, PCOS, cukrzyca oraz wiele innych!
Ułożymy treningi pod Twoje predyspozycje, a jeśli szukasz wynajmu sprzętu sportowego najwyższej jakości (bieżnie, orbitreki, rowerki, wioślarze i inne) na terenie Trójmiasta (Gdańska, Gdyni, Sopotu), Warszawy oraz pobliskich miast takich jak Pruszków, Wołomin, Grodzisk Mazowiecki, Otwock, Legionowo oraz inne, to zajrzyj na www.fitnessudrzwi.pl