Logotyp
Twaróg z musem malinowym i truskawkami

B:30 W:40 T:20 KCAL: 470

Składniki:

  • *twaróg półtłusty 120 g
  • *masło orzechowe 25 g
  • *dżem 100% (smak dowolny) 40 g
  • *mrożone maliny 100 g
  • *truskawki (świeże albo mrożone wedle uznania) 250 g
  • *opcjonalnie słodzik

Wykonanie:

Wyłóż twaróg do miseczki. Wierzch twarogu posmaruj masłem orzechowym i dżemem 100%.

Rozgnieć maliny (dodaj słodzik jeśli trzeba). Przygotowany mus malinowy dodaj na wierzch twarogu.

Na mus malinowy ułóż pokrojone truskawki (w przypadku mrożonych możesz je dodać do malin i przygotować mus malinowo-truskawkowy).

Bon appètit! 🙂

Dodaj komentarz