Logotyp
Pęczotto – przepis z niskim indeksem glikemicznym

B:30 W:60 T:20 540 kalorii

Składniki:

  • Kasza pęczak – 75g
  • Parmezan – 15g
  • Oliwa z oliwek – 12g
  • Pomidory suszone hermetycznie pakowane – 25g
  • Cukinia – 180g
  • Pierś z indyka – 70g
  • Przyprawy: czosnek, sól, pieprz, tymianek, oregano, natka pietruszki

Wykonanie:

Kaszę ugotuj według instrukcji z opakowania. Fileta pokrój w paski i podsmaż na czosnku i oliwie. Do lekko podsmażonego mięsa dodaj cukinię. Kiedy cukinia będzie już miękka dodaj do niej ugotowany pęczak podlej lekko wodą i smaż przez kilka minut. Do gotowej potrawy dodaj pomidory suszone i świeżą pietruszkę. Wierzch posyp startym parmezanem.

Więcej naszych przepisów znajdziesz tutaj.

Prowadzenie dietetyczne online i wynajem sprzętu sportowego

Szukasz pomocy w prowadzeniu dietetycznym online? Zacznij współpracę dietetyczną z naszym trenerem personalnym Jakubem Zwalińskim, posiadamy także plany pod Thermomix i Cookidoo, pomagamy setkom podopiecznym z chorobami takimi jak nadciśnienie, PCOS, cukrzyca oraz wiele innych!


Ułożymy treningi pod Twoje predyspozycje, a jeśli szukasz wynajmu sprzętu sportowego najwyższej jakości (bieżnie, orbitreki, rowerki, wioślarze i inne) na terenie Trójmiasta (Gdańska, Gdyni, Sopotu), Warszawy oraz pobliskich miast takich jak Pruszków, Wołomin, Grodzisk Mazowiecki, Otwock, Legionowo oraz inne, to zajrzyj na www.fitnessudrzwi.pl

Fluor (F)

23 lipca, 2020
0
Mikroelementy

Fit burger

6 października, 2021
0
Przepisy

Witamina B2

8 października, 2020
0
Witaminy

Dodaj komentarz